Hideg vagy meleg zsíroldó?

Születésnapokon, ünnepnapokon, családi összejöveteleken minden jó házigazda arra törekszik, hogy vendégei tökéletesen érezzék magukat. A sietségnek és az egyszerre több fogás megalkotásának azonban néha nem várt mellékhatásai is lehetnek. Ezek közé tartozik a szétfröccsent, odakozmált zsírfoltok keletkezése. A zsírfoltok azonnali eltávolítása sokszor a sietség és az izgatott várakozás miatt elmaradhat, ami tovább is tetőzheti problémáinkat, ha a keletkezett zsírfoltok még jól oda is égnek.

Ilyen esetekben is remekül teljesít ugyanakkor az elsősorban a vendéglátósok igényei alapján megalkotott Brilliance Üzemi Zsíroldó Szuperkoncentrátum, ami az esetenként többször és erősen odaégett szennyeződések eltávolítására is képes. A zsíroldó nagy előnye, sőt titkos fegyvere, hogy erősen habzó komponensekből készült, melynek köszönhetően nem folyik le, biztosan a kezelni kívánt felületen marad a teljes hatásidő alatt. Ez - megfelelő hígítási mellett - akár 5 perc is lehet, azaz még több edény tisztításával is végezhetünk negyed óra alatt.

Kíváncsi vagy mire képes egy valóban minőségi hideg vagy meleg zsíroldóKattints, és nézd meg képeinket!

Ajánló
Kommentek
  1. Én